Kérjen árajánlatot szakembereinktől!

Online ajánlatkérő felületünk kitöltése mindössze néhány perc

CARBON-TECHNOLÓGIÁS MENNYEZETFŰTÉS

A fűtőelemek közvetlenül a gipszkarton felett kerülnek rögzítésre. A fűtött gipszkarton akár 40-45°C-ra melegszik fel, ezáltal kisebb felületen akár nagyobb hőmennyiséget is be lehet vinni mint akár egy jól méretezett padlófűtés esetén.

Ideális megoldás és alacsony beruházási költség mellett alakítható ki olyan épületekben/helyiségekben ahol a gipszkarton álmennyezet az építés része vagy belsőépítészetileg indokolt:

  • Könnyűszerkezetes családi házak
  • Tetőterek, tetőtér beépítések
  • Nagy belmagasságú lakások
  • Exkluzív apartmanok, szállodai szobák

GALÉRIA

MENNYZETFŰTÉS KIALAKÍTÁSA VIDEO

A videoban korábbi 2016-ig gyártott technológiánk beépítése látható.

Kiemelten energiatakarékos

A hagyományos elektromos fűtésekhez és fűtőfilmekhez képest az európai követelményekhez és szabványokhoz igazodó piacvezető PREMIUM 160 fűtőfilm termékcsalád kiemelten gazdaságos és biztonságos üzemeltetést biztosít. A prémium kategóriás CALEO fűtőfilmek garancia ideje 5+5 év, élettartama korlátlan.

Láthatatlan hőforrás

A fűtőelemek közvetlenül a gipszkarton felett kerülnek rögzítésre. A fűtött gipszkarton akár 40-45°C-ra melegszik fel, ezáltal kisebb felületen akár nagyobb hőmennyiséget is be lehet vinni mint akár egy jól méretezett padlófűtés esetén. Mennyezetfűtés alkalmazásával Öné lehet a lakberendezés teljes szabadsága!

Megújuló energia

Míg a modern hőtermelővel ellátott költséges fűtésrendszerek és hőszivattyúk gazdaságosan működnek, addig a CALEO fűtésrendszer napelemmel kombinálva költségek nélkül üzemeltethető! Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal.

Tudjon meg többet a 0Ft-os fűtésköltségről itt!

Könnyűszerkezetes házat épít?

Könnyűszerkezetes épületek esetében a gipszkarton álmennyezet az építés része így nem jelent plusz költséget annak kialakítása. A CALEO CA 160 termékcsalád egyedülálló 30cm-es méretével és optimalizált teljesítményével kiválóan alkalmazkodik a modern épületszerkezetekhez.

Részletes termékinformáció a gyártói honlapunkon

Tovább a bvfheating.hu oldalra

POROTHERM, YTONG VAGY KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAT ÉPÍT?

Ismerje meg A+ ajánlatainkat

MEGÚJULÓ ENERGIA, 0Ft-OS FŰTÉSKÖLTSÉG MÁR VALÓSÁG

Tudjon meg többet