Kérjen árajánlatot szakembereinktől!

Online ajánlatkérő felületünk kitöltése mindössze néhány perc

Miért a CALEO a felújítók és a házépítők egyik elsőszámú választása?

Mert azt nyújtja, amire Önnek szüksége van. Egy ház vagy egy lakás nem csupán egy épület, melynek fűtésigénye van, sokkal inkább egy otthon, ahol Ön és családja együtt lehet, egy hely melyet saját ízlése szerint formál és tesz élhetővé. Ebben a megközelítésben fontossá válik a biztonság, a komfort, a csend és a tisztaság. A Caleo rendszer mindezt a legmagasabb szinten nyújtja Önnek. Emellett gazdaságosan üzemeltethető, akár most, akár a későbbiekben megújuló energiaforrással kombinálható. Mi az Ön igényeire szabjuk szolgáltatásainkat, termékeinket és rendszereinket!

EXTRA VÉKONY PADLÓFŰTÉS

Részlet a VIASAT "Álomépítők" adásából. A videoban 2016-ig gyártott technológiánk beépítése látható.

HŐTÁROLÓ PADLÓFŰTÉS

A BAUMIT ÉS A BVF-CALEO közös kisfilmje a fűtőfilm és az önterülő estrichek együttes alkalmazásáról. A videoban 2016-ig gyártott technológiánk beépítése látható.

Kiemelten energiatakarékos

A hagyományos elektromos padlófűtésekhez és fűtőfilmekhez képest az európai követelményekhez és szabványokhoz igazodó piacvezető CALEO Premium 80-130 fűtőfilm termékcsalád kiemelten gazdaságos és biztonságos üzemeltetést biztosít. A prémium kategóriás CALEO fűtőfilmek garancia ideje 5+5 év, élettartama korlátlan.

Akár padlószint emelkedés nélkül

A CALEO REG rendszer egyedülálló lehetőséget teremt a modern építőipar számára. Alkalmazásával bárhol könnyedén alakítható ki önálló vagy kiegészítő padlófűtési rendszer. Minden szoba önálló fűtéskör így akár több ütemben vagy akár egy helyiségben is kiépíthető.A rendszer mindössze 4-6mm vastag, így nem okoz burkolatszint emelkedést. Akár egy burkolat csere alkalmával is kialakítható.

Megújuló energia

Míg a modern hőtermelővel ellátott költséges fűtésrendszerek és hőszivattyúk gazdaságosan működnek, addig a CALEO fűtésrendszer napelemmel kombinálva költségek nélkül üzemeltethető! Építkezzen tudatosan és szakítson a hagyományos környezetszennyező megoldásokkal.

Tudjon meg többet a 0Ft-os fűtésköltségről itt!

Kényelem és biztonság

A BVF-CALEO fűtésrendszerek üzemeltetési költsége kifejezetten alacsony azonban vannak más szempontok is a fűtési rendszer kiválasztásakor:

  • Alacsony beruházási költség
  • Hangtalan és biztonságos üzemelés
  • Karbantartásmentes működés

Részletes termékinformáció a gyártói honlapunkon

Tovább a bvfheating.hu oldalra

POROTHERM, YTONG VAGY KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAT ÉPÍT?

Ismerje meg A+ ajánlatainkat

MEGÚJULÓ ENERGIA, 0Ft-OS FŰTÉSKÖLTSÉG MÁR VALÓSÁG

Tudjon meg többet