PADLÓFŰTÉS UTÓLAG, GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN. BONTÁSI ÉS ÉPÍTÉSI MUNKÁLATOK NÉLKÜL!

A hagyományos vízkeringetéses megoldásoknál egyszerűbb és költségkímélőbb megoldás az alacsony rétegrendű elektromos padlófűtési rendszerek kivitelezése. Akár bontás és átépítés nélkül installálhatóak, üzemeltetésük a magas hatásfoknak és vezérelhetőségnek köszönhetően gazdaságos és karbantartásmentes. A fűtőszőnyeges, és CALEO fűtőfilmes rendszerek beépítési magassága töredéke a vizes rendszerekének, akár padlószint emelkedés nélkül kivitelezhetők.

LAMINÁLT PADLÓ ÉS SZALAGPARKETTA BURKOLATOK FŰTÉSE 6mm-BEN!

A CALEO REG extra vékony padlófűtésirendszer egyedülálló lehetőséget teremt a modern építőipar számára. Alkalmazásával bárhol könnyedén alakítható ki önálló vagy kiegészítő padlófűtési rendszer.Minden szoba önálló fűtéskör így akár több ütemben vagy akár egy helyiségben is kiépíthető. A rendszer mindössze 4-6mm vastag, így nem okoz burkolatszint emelkedést. Akár egy burkolat csere alkalmával is kialakítható.

TOVÁBB
Caleo fűtőfilmek

JÁRÓLAP, GRESSLAP, CSEMPE FŰTÉSE. ELFÉR A CSEMPERAGASZTÓBAN

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeg vastagsága mindössze 3,8mm így a hagyományos fűtőkábelekkel ellentétben padlószint emelkedés nélkül teszi lehetővé önálló és komfort padlófűtések kialakítását.

TOVÁBB
Fűtőszőnyeg beépítve