• DÍJMENTES AJÁNLATKÉSZÍTÉS

A BVF-CALEO szakemberei és mérnökei komplexen vizsgálják az épület energetikai paramétereinek és a fűtésrendszer elemeinek kapcsolatát, nem csupán termékeink értékesítését végzik, sokkal inkább rendszereket alkotnak. Központi bemutatótermünkben egyedi és széleskörű tájékoztatást kaphat a fűtési rendszerek működéséről, kialakításáról és a várható költségekről, működés közben tapasztalhatja meg fűtésrendszereink előnyeit. Emellett örömmel válaszolunk a felújítás vagy építés közben felmerülő épület energetikát érintő kérdésekre, méretezzük az esetlegesen szükséges napelem rendszer teljesítményét.

  • KOMPLETT KIVITELEZÉS GYÁRTÓI GARANCIÁVAL

Minősített kivitelezőink országszerte garantált árakon végzik fűtési rendszereink komplett kivitelezését a megrendelést követő 3 munkanapon belül országosan

- Pontos egyeztetett időben történő felvonulás
- Csendes és tiszta munkavégzés
- Ajánlat szerinti kivitelezés (nincsenek rejtet költségek)
- Gyors munkavégzés 100-120m2-ig egy munkanap alatt
- Mérési jegyzőkönyvek és garanciajegyek hiánytalan átadása
- Átadás/Átvételi jegyzőkönyv készítése, garancia érvényesítése
- Szükség esetén elektronikus építési napló vezetése
- Kérésre a csomagolás/papírhulladék elszállítása
- Igény esetén felelős műszaki vezető biztosítása

  • TERMÉKTÁMOGATÁS

A BVF Heating Solutions és rendszer értékesítő üzletága a CALEO egyedülálló terméktámogatási rendszere garancia arra, hogy a vásárlás után, a kivitelezés közben és az előkészületi munkálatokban sem marad szakember nélkül. Örömmel várjuk ügyfeleink kérdéseit rendszereink kialakításával kapcsolatban vagy adunk tanácsot legyen szó akár csak egy termosztát beállításával kapcsolatban.

Keresse bizalommal szakembereinket!

  • BŐVÍTHETŐ NAPELEM RENDSZEREK

Minőségi napelem rendszerek a BVF Heating Solutions-től Nem csak fűtéscélra.

A BVF Heating Solutions mint felelős forgalmazó nem kínál számtalan lehetőséget és márkát a napelem rendszer kialakítására. Ragaszkodunk a minőséghez és a biztos megtérüléshez. Ügyfeleink elégedettsége és az Ön beruházásának rövid megtérülése elsőszámú szempont.

Cégünk elkötelezett a Dél-Koreai S-Energy napelem rendszerek forgalmazásában, mely gyártó mind minőségben mind garanciális feltételekben kiemelkedik a hazai piacon.