INTERNETES ZÓNAVEZÉRLÉS

A BVF Heato termékcsalád valódi innováció az wifi termosztátok világában. A BVF Heato7 önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, a BVF Heato Box-szal kiegészítve azonban okos rendszerként működik mely internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről.A Heato termékcsalád 1 – 8 vagy akár 10* fűtési kör vagy szoba együttes vezérlését, internetes távoli elérését teszi lehetővé minden típusú elektromos fűtéshez legyen az akár padlófűtés, infrapanel vagy egyszerű radiátor.

Később is könnyedén bővíthető, wireless (vezeték nélküli megoldás). Amennyiben a fűtési rendszer kialakításakor még nem szeretne okos vezérlést kialakítani úgy az bármikor a későbbiekben is megoldható.

Miért egyedülálló a BVF Heato termékcsalád? Stabilabb, gyorsabb, olcsóbb. Eszközeink a hagyományos wifi-termosztátokkal szemben nem igényelnek saját IP-címet a belső hálózaton, nem terhelik le a routert – az épületen belül a wifi-nél stabilabb rádiófrekvencián kommunikálnak.

Mi történik ha nincs internet? A BVF Heato7 termosztátok minden esetben a legutolsó parancs szerinti üzemmódban működnek tovább, a szobában kézzel felülírható a beállított hőmérséklet. Amint helyreáll az internet kapcsolat azonnal automatikusan újracsatlakoznak.

1. Építse be a BVF Heato7 szobatermosztátokat   ›   2. Csatlakoztassa a BVF Heato Box-ot a routerhez   ›   3. Töltse le a MyBVF alkalmazást   ›   4. Végezze el a termosztátok és a Heato Box egyszeri párosítását ( kb.: 1perc/termosztát )

Heato Connection

MŰSZAKI ADATOK

Heato7 Heato Box
Feszültség:
(230V AC, 50/60Hz)
Működési feszültség:
5V
Készenléti áramfelvétel:
2W
Méretek:
78 x 98 x 28 mm
Szín:
Fehér
Szín:
Fehér
Kijelző:
LCD fehér háttérvilágítással
Kommunikáció:
Rádiófrekvencia
Programozás:
5+1+1 heti és napi prog.
Rádiófrekvencia:
433Mhz
Beállítási pontosság:
± 0,5°C
Vezérelt fűtéskörök száma:
8db
Rádiófrekvencia:
433MHz
Hálózati csatlakozó:
Micro USB-vel
Csatornaválasztás:
egyéni RF kód
Érintésvédelmi besorolás:
IP40
Szenzor:
NTC 10kΩ @ 20°C
Tanúsítvány:
CE
Szerelvénydoboz:
Szabvány 65mm belső átmérő
Méretek:
86 × 88 × 18 mm
Érintésvédelmi besorolás:
IP30
Tanúsítvány:
CE

 

ÁRLISTA

Központi 8 csatornás vezérlő panel

Típus Árak Márkaboltban Kiszállítás Megrendelés
BVF Heato7 15,740 Ft+Áfa Raktáron Díjmentes  On-line megrendelés
BVF Heato Box 39,900 Ft+Áfa Raktáron Díjmentes  On-line megrendelés